Kaffedilla
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Kaffedilla er en interiørbutikk og kaffebar som holder til i en perle av et gammelt bygg fra 1898 vis av vis Tinghuset/brannstasjon i Sarpsborg, 2 min. fra torget. Vi startet opp virksomheten våren 2013 og har nå utvidet virksomheten med egen interiøravdeling og nettbutikk. 

I vår interiøravdeling har fine kopper, tekanner, brett og annet som hører kjøkkenet til og et lite utvalg av lamper og møbler. Vi har interiørvarer fra danske House Doctor & Blommingville, Orla Kiely med sine fantastiske farger og mønster, OOhh collection med gjenbruk av papir og plast i sine lekre potter og vaser og ikke minst flott, norsk design fra Designparken. Hos oss finner du kanskje det lille ekstra du er på jakt etter. 

Vi har også bryggeutstyr for kaffe og te og vi har produkter fra Hario, Chemex, Forever, Baratza og La Cafetiere. 

Kaffe og te i løsvekt, italienske biscotti, sjokolade og lakris  finner du også i hyllene våre og i nettbutikken.

Er du på farta og har lyst på noe godt å drikke eller spise? 

Stikk innom oss på Kaffedilla! I vår lille perle av en bakgård eller i vår lille, hyggelige kaffebar finner man fort roen med en kaffe, en kald rabarbramost, en forfriskende smoothlie eller en liten matbit. 

Vi gjør hva vi kan for å gi deg din beste kaffeopplevelse ! Vår kaffeleverandør Den Gyldne Bønne bidrar med kvalitetskaffe og alltid nybrente kaffebønner.

Er du lunsj sulten har vi varm toast og hjemmelagde supper å by på. Lyst noe søtt så kan vi friste med hjemmebakte kaker (som regel glutenfrie),  scones, croissanter eller en konfektbit. Du velger din favoritt!

Sulten, tørst, på jakt etter en gave eller bare nysgjerrig? Du er alltid velkommen til Kaffedilla!

2 gratis P-plasser på Europark v. brannstasjon er reservert for deg mens du stikker innom oss! 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke