Kaffedilla
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Kaffedilla (kaffebar) & BareFineTing (interiørbutikk) holder til i en perle av et gammelt bygg fra 1898 vis av vis Tinghuset/brannstasjon i Sarpsborg, 2 min. fra torget. Vi startet opp Kaffebaren våren 2013 og har utvidet virksomheten med egen interiøravdeling og nettbutikk. 
I vår interiørbutikk har vi smått og stort til hus og hjem. Du finner de nydelige, håndmalte dyrene fra Quail Ceramics som små og store vaser og mugger. Vi har servise, vaser og småmøbler fra HKLiving og her må du ta en titt på den fargeglade 70- talls keramikken deres.  Fra House Doctor finnes møbler i metall og vakkert treverk. UrbaneNatureCulture er kjent for sine “Good Morning” kopper og skandinaviske, lyse farger og naturlige materialer. Fra Dixie Sverige får håndlage tepper og kurver i jute og bast. Norsk design i myke pledd fra  MoiaForm og morsomme coasters fra Pikelus.  Vi kan ta inn det meste fra våre leverandører på forespørsel. Våre leverandører, både små og store er opptatt av kvalitet og en god miljøprofil.  Produkter må vare lenge om vi skal ta vare på kloden vår og da  får de  heller koste litt mer. Bruk og kast er ikke vår stil. 

I kaffebaren har  vi bryggeutstyr for kaffe og te og vi har produkter fra Hario, Chemex, Forever, Baratza, Cafflano og  La Cafetiere. 
Alltid ferske kaffebønner og et lite utvalg av god te i løsvekt, italienske biscotti, sjokolade og karameller finner du også i hyllene våre og i nettbutikken. Den økologiske sjokoladen fra Summerbirdorganic er en klar favoritt og karamellene fra svenske Pärlans… De er farlig gode. 


I vår lille perle av en bakgård eller i våre hyggelige lokaler kan du sette deg ned. Her finner du fort  roen med en kaffe, en kald rabarbramost, nystekte croissanter eller hjemmebakte scones. På lørdager henter vi gjærbakst og surdeigsbrød fra Brød & vann i Halden.

Vi gjør hva vi kan for å gi deg din beste kaffeopplevelse ! Våre kaffeleverandører Den Gyldne Bønne og Jacu bidrar med kvalitetskaffe og alltid nybrente kaffebønner.

Vi holder åpent i den fysiske butikken stort sett på onsdager, lørdager og på forespørsel. Åpningstider blir oppdatert på FB og Google eller ta kontakt. 
2 gratis P-plasser på Europark v. brannstasjon er reservert for deg mens du stikker innom oss! 

Kaffetørst, trenger du et lite pusterom i hverdagen, på jakt etter en gave eller bare nysgjerrig? Du er alltid velkommen til Kaffedilla!

Trykk ENTER for å søke